Mijn Koers avondsessies

Vorig jaar zijn zo’n 20 melkveehouders gestart met Mijn Koers, een programma voor agrariërs die koersvast willen ondernemen op een manier die bij hun past. Had je wel mee willen doen, maar kom je overdag tijd te kort? Dan hebben we nu een mooi alternatief voor je! Vanaf half februari starten we met Mijn Koers online avondsessies. In negen sessies van max. 2 uur ga je met collega’s en inhoudelijke experts in gesprek én aan de slag met jouw keuzes en stappen voor je bedrijf voor de komende jaren.

Dat leren van elkaar en goede inhoudelijke gesprekken ook prima online kunnen, merken we in de Mijn Koers groep die recent is gestart. Ook zij wilden aan de slag en niet wachten totdat groepsbijeenkomsten weer zijn toegestaan. Een goede keuze, want zoals we weten houden de maatregelen nog wel even aan… Als het weer kan, zullen we ook natuurlijk ook weer fysieke bijeenkomsten inplannen.

Wil jij ook werk maken van je eigen koers? Meld je dan hier aan voor de Mijn Koers online avondsessies! Eind februari starten we met de eerste groep. Deelname is gratis.

Begin maart start ook weer een Mijn Koers groep op de dag, ook daar kun je je voor aanmelden (geef dan op het aanmeldformulier bij ‘vragen’ aan dat je kiest voor overdag).