Mijn Koers voor adviseurs

Vorig jaar zijn we vanuit Proeftuin Trots op de Krimpenerwaard met zo’n 20 melkveehouders gestart met Mijn Koers, een programma voor agrariërs die koersvast willen ondernemen. Op een manier die bij hen past. Een stevig programma waarin deelnemers zelf aan de slag gaan met hun keuzes en stappen voor hun bedrijf voor de komende jaren.

Wij, en de deelnemers aan Mijn Koers, zien daarbij een belangrijke rol voor de adviseurs. Want ook al staat de boer aan het roer van zijn bedrijf, agrarisch ondernemen doe je nou eenmaal niet in je eentje. Daarom willen we graag met adviseurs, voerleveranciers, dierenartsen en andere erfbetreders in gesprek over rol en bijdrage van erfbetreders in Mijn Koers trajecten en bij het begeleiden van ondernemers in de krimpenerwaard. Op de bijeenkomst zullen we het traject Mijn Koers toelichten en met elkaar van gedachten wisselen over de rol van erfbetreders in de Krimpenerwaard.

We nodigen je uit voor een online bijeenkomst over koers kiezen en mogelijk maken op 9 maart van 15.00 – 17.00 uur 


Wil je samen met de boeren mee impact maken in de Krimpenerwaard? De deelnemers en adviseurs aan Mijn Koers trekken daarin graag met je op!

Adviseur Barend Meerkerk

Deelnemer Niek den Boer