Eigen regie in agrarisch ondernemen

In tijden van veranderende omstandigheden is het als ondernemer belangrijk om je eigen koers te kennen. Als je weet wat je wilt, kun je beter omgaan met nieuwe omstandigheden. In het programma Mijn Koers van Proeftuin Trots op de Krimpenerwaard ga je aan de slag met jouw ondernemerskoers voor de komende jaren.

De Krimpenerwaard is een bijzonder gebied met unieke eigenschappen. En ook de ene boer is de andere niet. Als je kijkt naar alle ontwikkelingen en veranderingen, wat past dan bij jou, welk bedrijfsperspectief hoort daarbij en wat is er voor nodig om invulling te geven aan je koers?

Mijn Koers in het kort

Mijn Koers is een traject van ruim een half jaar waarin je in een groep van 5 tot 7 ondernemers onder begeleiding in een aantal bijeenkomsten nadenkt over je eigen keuzes voor de komende jaren. Je kijkt samen naar de ontwikkelingen om je heen, die belangrijk zijn voor jouw toekomst. Vervolgens kies je die koers die past bij wat jij wilt en kunt. En maak je een plan met concrete acties en stappen om je doel te bereiken. In Mijn Koers gaat het om keuzes maken, niet om moeten veranderen. Keuzes die aansluiten bij wat jij wilt en kunt, en niet wat anderen vinden dat je moet doen. Lees meer in het factsheet over Mijn Koers.

Download hier de factsheet over ‘Mijn Koers’

Doe je mee?

Dit najaar starten we weer met een nieuwe groep deelnemers. Wil je ook je ondernemerskoers voor de toekomst bepalen en uitwerken? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Vragen of meer informatie? Bel Barend Meerkerk: 06-536 701 43 of Teus Verhoeff  06-471 555 73


Aanmeldformulier